Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Σήμερα έχουμε περισσότερα εργαλεία!

Φέτος κλείνουν 5 χρόνια από τον θάνατο του Κούτσι μου και ευτυχώς σήμερα έχουμε περισσότερα εργαλεία τόσο για την πρόληψη αλλά και για την αντιμετώπιση του καρκίνου στους σκύλους και τις γάτες. Όταν ξεκίνησε η περιπέτεια υγείας του σκύλου μου δεν υπήρχαν τόσες πληροφορίες ή κινητοποίηση γύρω από το θέμα. Σήμερα γνωρίζουμε αφενός τους παράγοντες που πυροδοτούν την ασθένεια (διατροφή, εμβόλια, περιβάλλον, στρές, φάρμακα) και αφετέρου υπάρχουν και ελπιδοφόρα μηνύματα θεραπείας. Θέλωντας να τιμήσω μια ψυχή που έφυγε & επιβαρύνθηκε τόσο πολύ από αυτή την ασθένεια φέτος αυτό μόνο που θέλω είναι να μειωθεί ο πόνος και να πάρουν βοήθεια και οι άνθρωποι που φροντίζουν ένα άρρωστο ζωάκι. Σας παραθέτω κάποια χρήσιμα links τόσο για υποστήριξη αλλά και για ουσιαστική βοήθεια και θεραπεία:

https://www.facebook.com/truthaboutpetcancer/

https://www.facebook.com/groups/myDogbeatcancer/   

https://www.facebook.com/groups/DogCancerSeries/

https://www.facebook.com/KetoPet/

https://www.ketopetsanctuary.com/

Μεγάλη ελπίδα δίνει η ketogenic δίαιτα:

http://www.theurbandogstore.com/uploads/5/5/4/1/55413847/pet_parents_handbook_for_keto_and_canine_cancer.pdf

Μιλήστε με τους ανθρώπους σε αυτές τις ομάδες, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και θέλουν να μοιραστούν την εμπειρία τους, έχουν πολλές πληροφορίες να σας δώσουν. Και το πιο σημαντικό, μην χάσετε την ελπίδα σας, πολεμήστε το μέχρι τέλους, δεν ξέρετε ποιά μπορεί να είναι η πορεία της ασθένειας, εδώ στο βίντεο αυτό σκύλος με καρκίνο θεραπεύτηκε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=soDAmeAIEHo

Εύχομαι να σταματήσει αυτός ο πόνος, να μειωθούν τα κρούσματα καρκίνου και σιγά σιγά μέσα από όλες αυτές τις πληροφορίες να αρχίσουμε πάλι τόσο τα ζωάκια μας αλλά και εμείς να τρέφουμε το σώμα μας σωστά και να το επιβαρύνουμε όσο γίνεται λιγότερο με χημικά και τοξικά για να μην υποφέρουμε τόσο. Χρειάζεται να επιστρέψουμε σε ένα πιο φυσικό τρόπο ζωής αλλιώς θα αφανιστούμε χωρίς να έχουμε ολοκληρώσει αυτό για το οποίο έχουμε έρθει στην γή να πράξουμε. Καλή δύναμη σε όλους! Υπάρχει φώς:)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου